Bruger du din tørshampoo helt forkert?

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med det moderne mirakel tørshampoo, så er du virkelig gået glip af noget. Det olie- og fedtabsorberende vidunderprodukt med volume-effekt, gør det muligt kun at vaske hår hver 5. dag – uden dit hår kommer til at klaske så meget sammen, at det ser ud som om du har en fedtet pandekage liggende på hovedet.

Udover at det sparer dig tid om morgenen, at du ikke behøver vaske håret, har det faktisk også en anden fordel; du slider markant mindre på dit hår. Så hvis du døjer med, at dit hår knækker, eller ikke kan blive helt så langt som du gerne vil have, så kunne det være en ide at anskaffe sig en tørshampoo.

Start med at købe den rigtige tørshampoo til dit behov.

Først og fremmest; lad være med bare at købe den første tørshampoo du falder over, for så er der gode chancer for, at du får en dårlig oplevelse med dem. Tørshampoo findes i et hav af forskellige varianter, men hver sine positive egenskaber, så for at få den bedste oplevelse, bør du undersøge markedet, og finde den, der passer dig bedst.

Der findes f.eks. varianter med mørkt pigment i, så de ikke gør brunt/sort hår gråt, varianter med ekstra volume til fint hår, non-aerosole pulverudgaver og mange andre.

Det er super vigtigt at bruge tørshampoo rigtigt

Når du har valgt den rigtige tørshampoo, så er kunsten også at bruge den rigtigt:

  • Lad være med at spraye den i hele håret, men påfør den i hårrødderne. Det er her, der er mest behov for at absorbere olie og give fylde.
  • Fordel tørshampooen i længderne ved hjælp af en vildsvinehårsbørste. På den måde kommer håret til at se nyvasket, men ikke overstylet ud.
  • Sørg for også at arbejde tørshampooen godt ind i hårrødderne, for maksimal fylde.
  • Ønsker du ekstra tekstur i længderne? Så spray tørshampoo direkte på din børste, vent et par minutter, og lav så en zig-zag-bevægelse med børsten ned gennem håret.
  • Hvis du bruger en pulver (non-aerosol) tørshampoo, så brug en fyldig makeup-børste til at påføre pulveret. På den måde bliver tørshampooen fordelt mere jævnt, og du slipper for at skulle kæmpe med at få udjævnet grå plamager i håret.
  • Undgå at røre håret for ofte med dine hænder i løbet af dagen. Fedtet fra dine hænder er med til at tage volumen ud af håret.
  • Som navnet antyder, skal TØRshampoo bruges i tørt hår. Undgå at bruge det i fugtigt hår, da det nedsætter virkningen, og kan få tørshampooen til at samle sig i skæl-lignende flager.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here