De 8 typer bikini-voks – hvilken er perfekt til dig?

Yes, okay – du har fået nok af at rifterne og besværet ved at barbere sig, og du har besluttet dig for, at du vil vokses. Tillykke! Det er effektivt, hurtigt – og gør faktisk ikke så ondt som de påstår på film. Det sværeste er faktisk at overskue, hvilken form for bikini-voks man skal have. Derfor har vi samlet en oversigt over de 8 former for bikini-voks man kan få:

Klassisk Bikini-voks

Ved en klassisk bikini-voks fjerner man kun de hår, der ellers ville være synlige rundt om bikinilinjen (deraf navnet). Der er altså stadig hår tilbage – typisk enten i form af en stribe eller en trekant.

Mini Brazilian

Ved en Mini Brazilian fjerner man alt håret fra forsiden. Man ligger typisk på ryggen med benene spredt og fødderne samlet, og får så fjernet alt det hår, som behandleren kan komme til.

Full Brazilian

En Full Brazilian fungerer i bund og grund på samme måde som en Mini Brazilian – dog med den forskel at din bagside får samme omgang. Vil du gerne af med alle hårene, er det her altså behandlingen du skal vælge.

Brazilian Plus

Døjer du også med hår på den nederste del af maven – altså fra navlen og nedad, så kan det være du skal vælge en Brazilian Plus. Her fjerner behandleren nemlig, udover området der dækkes med en Full Brazilian altså også hår på maven.

Brazilian South

Her er tale om en Full Brazilian, der egentlig bare fortsætter nedad, så også benene bliver vokset. En ideel mulighed for at slå to fluer med ét smæk – og typisk sparer man også lidt ved at få lavet begge behandlinger på samme tid, frem for, hvis man skulle købe dem enkeltvis.

Butt Strip

Puha, hvordan siger man lige det… denne voksbehandling er målrettet specifikt til at få bugt med hårene i din bagerste sprække. Er du med? Godt.

Full Buttocks

Med en full buttocks klarer man både sprækken og ballerne, for et helt hårløst bagparti

Total Body Brazilian

Har du fået nok af hår? Altså andre steder end på hovedet og dine øjenbryn/vipper? Så er en Total Body Brazilian vejen at gå. Med denne behandling fjerner man alt hår fra kroppen – altså udover området dækket af en Full Brazilian også arme, ben, armhuler, fødder, hage osv.

Vi håber du er rustet til at vælge den rigtige behandling for dig! 🙂

 

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here