Hvem betaler regningen på første date?

Et af livets allerstørste og sværeste spørgsmål må siges at være, hvem der betaler regningen på første date. Overgiver du dig til traditionerne, de typiske kønsroller (og måske også lidt din hårdt prøvede bankkonto) og lader manden betale?

Prøver du med det lidt akavede ”Nå, men deler vi så bare 50/50”-spørgsmål?

Eller går du all in på at vise, at du er en moderne power woman, og hapser regningen, inden din date når at slå til?

Kvinder vil gerne betale

Nye tal fra datingvirksomheden Badoo, der har over 390 millioner brugere over hele verden peger faktisk på, at hele 65% af kvinder er indstillet på at betale hele eller dele af regningen, inden de går på en date.

Badoos egen psykolog og dating-ekspert Claire Stott fortæller, at grunden sandsynligvis er, at man ønsker at udvise selvstændighed og selvtillid. Samtidig bør en moderne mand, hvis kvindelige date betaler regningen, også være i stand til at håndtere det, uden at føle sig truet.

Derudover ser mange kvinder det også som en god måde at vise, at de ikke forsøger at udnytte manden de er på date med.

Det tegner altså til, at tiderne er ved at være modne til, at kvinder også kan betale, når man er på date. Og skulle din fyr insistere på at skulle betale for noget, kan han jo altid få lov til at betale på den cocktailbar I selvfølgelig skal på bagefter. Så er det jo faktisk som om du får både en date og fri bar på én og samme aften! 😉

 

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here