Sex under menstruation… er du frisk?

Udover at du sandsynligvis er superliderlig, fordi dine hormoner raser, så er der faktisk også et par andre fordele ved at have sex under menstruation, som du måske aldrig har tænkt over før – og som kan gøre sex til en ekstra fantastisk oplevelse i de dage.

1: Det er godt mod menstruationskramper

Det virker måske ikke lige som det man har allermest lyst til, når man har ondt i det område, der skal under kærlig behandling – men når du får en orgasme, bliver der udløst endorfiner, og endorfiner virker naturligt smertenedsættende. Der er derfor en rigtig god chance for, at du mærker meget mindre til både menstruationskramper og eventuel hovedpine efter en omgang sex.

2: Du er ekstra glat.

Det kræver måske lige lidt tilvænning før man er helt vild med tanken – men hvis du er typen, der normalt ikke har super nemt ved at blive våd nok til, at sex bliver en behagelig oplevelse, har du, under din menstruation, en stor fordel i, at du er lidt mere glat og fugtig. Alt kører som det skal – selv helt uden glidecreme.

3: Din menstruation kan blive forkortet

Den er god nok; hvis du har sex under din menstruation, kan den faktisk blive forkortet – uden at det må nogen måde er usundt. Orgasmer får nemlig livmoderen til at trække sig sammen, hvilket helt naturligt sætter lidt ekstra fart på processen.

Er du stadig ikke overbevist?

Hvis du ikke er klar til at tage skridtet fuldt ud og have ”rigtig” sex under din menstruation, findes der selvfølgelig også alternativer, for der er intet i vejen for at bruge fingrene, og med et bad og en frisk tampon, er oralsex bestemt også en mulighed.

Det vigtigste er, at du og din partner er på bølgelængde med hensyn til, hvad du og han er komfortable med, huske på, at der ikke er noget som helst unaturligt ved det, og at der ikke kan ske noget, der ikke kan fjernes med lidt vand og sæbe.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here