Strawberry Daiquri – Hurtig, let og himmelsk!

Strawberry Daiquri

Der er få drinks her i verden, der har kunnet holde sin popularitet i top helt så længe som Strawberry Daiquiri. Det er bestemt ikke underligt, for det er virkelig svært at hamle op med dens fløjlsbløde, friske smag… og selvfølgelig dens fine, lyserøde farve!

Der findes et hav af forskellige opskrifter, der kræver forskellige mængder ingredienser – og dels kan du let købe dig fattig i forskellige sirupper og jordbærlikører, der kan fremhæve den ene eller den anden smag – og dels kan det let blive en ret langvarig proces at få strikket en Strawberry Daiquiri sammen.

Her på redaktionen er vi enige om, at den bedste variant faktisk hører til i den allermest enkle ende af skalaen – så her får du vores yndlingsopskrift på Strawberry Daiquiri.

Det skal du bruge for at lave en perfekt Strawberry Daiquri:

  • 500 gram jordbær
  • 200 gram isterninger
  • 100 ml lys rom
  • Saften fra ½ limefrugt
  • 2 Martini-glas

Opskriften er egentlig til 2 personer – men det er selvfølgelig også helt i orden at holde Happy Hour alene 😉

Sådan laver du Strawberry Daiquiri

  1. Blend jordbærene
  2. Pres jordbærpuréen gennem en si, for at fjerne nogle af kernerne.
    Lad være med at gå for grundigt til værks her. Du kan alligevel ikke få fjernet dem allesammen, og hvis du ikke har noget imod kernerne, kan du bare springe det her trin over.
  3.  Hæld den siede puré tilbage i blenderen, og blend det sammen med isterninger, rom og limesaft.
  4. Hæld drinken op i 2 Martini-glas

Bruger du frosne jordbær i din Strawberry Daiquri?

Opskriften giver det suverænt bedste resultat, hvis du bruger friske jordbær. Hvis du er udenfor jordbærsæson og du er nødt til at bruge frosne jordbær, vil vi anbefale, at du tilsætter lidt ekstra smag i form af f.eks. Rose’s Strawberry.

Foretrækker du en sød Strawberry Daiquri?

Så kan vi anbefale, at du tilsætter lidt Gomme-sirup. Det kan købes færdiglavet, men kan også laves ret let og hurtigt, ved at blande lige dele vand og sukker sammen, og varme det op under omrøring, indtil sukkeret er opløst.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here